Witam
Bardzo proszę o pomoc, piszę pracę mgr na temat Analiza stylów kierowania w firmie X. Mam bardzo wymagającego promotora który utrudnia mi życie na każdym kroku. Do końca grudnia powinnam oddać prace a utkwiłam przy wyborze metody badania stylów w firmie;/. Moja praca wygląda następująco 1 rozdział: czynniki wpływające na sukces z pracy kierowniczej, 2 rozdział: Wybór odpowiedniego stylu kierowania 3 rozdział: Badana dopasowania stylu kierowania do czynników warunkujących sukces na stanowisku Menadżera Regionalnego w firmie. I tu zaczynają się schody chciałam jako badania przeprowadzić ankietę którą chciałam stworzyć ( nie pisałam nigdy żadnej pracy ta jest pierwsza bo jestem na jednolitych studiach i z tego co się orientuje większość ludzi w badaniach stosuje ankiete) niestety mój promotor stwierdził że nie moge wymyślać nic nowego tylko musze skorzystać z istniejących już metod. Stąd moja ogromna prośba o pomoc. Muszę mieć metodę badania stylów kierowania która odpowiada relacji styl kierowania a sukces. Przewertowałam naprawdę ogrom literatury i nic gotowego nie znalazłam. Może ktoś posiada jakieś gotowe metody i jest w stanie mi pomóc. Naprawdę liczy się dla mnie każda pomoc każde nakierowanie. Z góry bardzo dziękuje za pomoc:)