Potrzebuję paru pozycji do bibliografi

Pomoc dla piszących prace licencjackie, magisterskie, doktorskie. Możesz tu również przesłać prośby o wypełnienie ankiet do badań, itp.

Potrzebuję paru pozycji do bibliografi

Postprzez Zyga » 1 sty 2012, o 21:51

Potrzebuje paru pozycji do bibliografii (oczywiście nie tylko do bibliografii bo z czegoś muszę pisać)
Witam temat mojej pracy licencjackiej to: "Analiza dochodów i wydatków budżetowych w samorządowej instytucji kultury na przykładzie SCK”. Bibliografia ma zawierać minimalnie 25 pozycji ma być oddana w tym tygodniu. Bardzo proszę o szybką pomoc!. Obecnie dopiero zaczynam i mam na razie 6 pozycji:

- Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej pod redakcją Katarzyna Świerk-Bożek, PWP Kraków, ISBN 83-7444-280-8
- Ustawa z dnia 25 października 1991 r. o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej
- Statut Sandomierskiego Centrum Kultury
- Trzeciak Hanna Maria, Działalność kulturalna¸ ODDK Gdańsk 2011,
ISBN 978-83-7426-702-1
- Działalność kulturalna jednostek samorządu kulturalnego [in:] Gazeta Prawna, nr 44 (2420), 4 marca 2009
- Opodatkowanie działalności kulturalnej, ABC 2007, ISBN 978-83-7526-420-3

Jeżeli macie jakieś pomysły z czego mogę skorzystać (z jakich książek) bardzo proszę pisać. Bardzo bym prosił o nr ISBN do podanych przez was propozycji bo czas mnie nagli.

Dodam że SCK to samorządowa instytucja kultury działająca na podstawie ustawy o prowadzeniu działalności kultularnej, prowadząca działalność gospodarczą, nie jest jednostką budżetową ale podlega ustawie o finansach publicznych.

Proszę o szybką fachową pomoc!!!
Zyga
Vogon
Vogon

Powrót do Piszę pracę, szukam materiałów