Sprawa wyglada nastepujaco,studiuje zarzadzanie,a moj wybor dotyczacy specjalizacji padl na:"Zarzadzanie w sektorze publicznym"-jedynie ta specjalizacja wydala mi sie interesujaca. Moj promotor w odroznieniu od innych z mojej uczelni dal nam wolna reke dotyczaca tematu pracy,a mianowicie kazdy mial sobie wymyslic samemu temat ktory najbardziej by mu odpowiadal,w pierwszej chwili pomyslalem ze fajnie bo nie bedzie nic z gory narzuconego,ale teraz ten hura optymizm poczatkowy opadl
Generalnie moj temat brzmial :"Zarzadzanie szkolnictwem wyzszym w Polsce" lecz moj promotor stwierdzil ze moze on okazac sie zbyt trudny dla mnie,tymbardziej ze jest to temat bardzo obszerny,bardziej nadajacy sie na prace magisterska anizeli licencjacka i podpowiedzial mi bym moze skupil sie na samej reformie szkolnictwa wyzszego no i sam juz nie wiem
Jesli zas chodzi o moj temat,to mialem nastepujaca propozycje planu do niego
ZARZADZANIE SZKOLNICTWEM WYZSZYM W POLSCE
1.GENEZA SZKOLNICTWA WYZSZEGO
1.1. Charakterystyka uczelni wyzszych
1.2. Misja i cele
1.3. Organizacja studiów
1.4. Rodzaje uczelni oraz roznorodnosc kierunkow studiowania
2. USTROJ UCZELNI WYZSZYCH
2.1. Organy uczelni
2.2. Sposoby wyboru wladz uczelni
2.3. Zakres obowiazkow organow uczelni
2.4. Finansowanie szkolnictwa wyzszego w Polsce
3. SYTUACJA SZKOLNICTWA WYZSZEGO W POLSCE
3.1. System szkolnictwa wyzszego w Polsce
3.2. Nieodpowiednie ksztalcenie studentow wobec wymogow rynku pracy
3.3. Zmiany w szkolnictwie wyzszym po wstapieniu Polski do UE
3.4. Reforma szkolnictwa jako rewolucja w dotychczasowej ustawie o szkolnictwie wyzszym
3.5. Wnioski i rekomendacje
To jest tylko wersja robocza,ktora jest jak najbardziej do poprawy pewnie,stad tez tutaj go umiescilem
z gory dziekuje i pozdrawiam:)