zarządzanie mała firmą

Pomoc dla piszących prace licencjackie, magisterskie, doktorskie. Możesz tu również przesłać prośby o wypełnienie ankiet do badań, itp.

zarządzanie mała firmą

Postprzez malabooboo » 7 sie 2010, o 14:00

Cześć,

Moim małym problemem na obecną chwile jest ułożenie planu mojej pracy magisterskiej z zarządzania mała i średnią firmą :D. Oczywiście wstępnie posiadałam jaką wizję pracy ale mój promotor miał zupełnie odmienne zdanie... i tak z dwóch ładnie opracowanych i napisanych rozdziałów zrobił się jeden :( Plan pracy został pokreślony...promotor podrzucił mi tylko tytuły nowych rozdziałów nie wgłębiając się w szczegóły. Z pierwszym rozdziałem dałam sobie dzielnie rade. Pisze o przedsiębiorcy barierach dla MŚP analizie sektora. Nie wiem natomiast jak mam zabrać się do drugiego " Istota zarządzania małym przedsiębiorstwem" ....ma ktoś jakiś dobry pomysł. Będę wdzięczna za pomoc
malabooboo
Vogon
Vogon

Re: zarządzanie mała firmą

Postprzez edek » 27 sie 2010, o 09:59

W rozdziale poświęconym istocie zarządzania małą firmą możesz poruszyć następujące aspekty (które automatycznie mogą występować jako podpunkty) - do wyboru:
- zarządzanie zasobami ludzkimi (bardzo obszerny wątek - nadaje się jako osobny temat na całą pracę)
- cechy małych przedsiębiorstw
- struktura organizacyjna małego przedsiębiorstwa
- uwarunkowania zarządzania małym przedsiębiorstwem

Mam nadzieję, że to pomoże.
edek
Vogon
Vogon

Powrót do Piszę pracę, szukam materiałów