Wielkosci organizacji a zzl w hotelarstwie - szukam pomocy

W tym miejscu możesz przesłać pytania o temat lub plan swojej pracy dyplomowej lub magisterskiej. Możesz także przesłać gotowy plan z prośbą o komentarz i rady.

Wielkosci organizacji a zzl w hotelarstwie - szukam pomocy

Postprzez huskyharris » 1 wrz 2011, o 09:44

Nie wiedzialem gdzie dfac temat wiec umieszczam tutaj, ew. prosze o przeniesienie

Witam!
Wlasnie pisze prace licencjacka zwiazana z zarzadzaniem zasobami ludzkimi. Dokladny jej temat to "Wplyw wielkosci organizacji na zarzadzanie zasobami ludzkimi w hotelarstwie". Ogolnie chodzi o analize porownawcza jak wyglada ZZL w malych hotelu i duzym. Dwa rozdzialy sa czysto teoretyczne (oparte na literaturze), a ostatni trzeci empiryczny. I wlasnie ten trzeci musze napisac w oparciu o moje badania w 2 hotelach. Mysle, ze podstawowymi metodami badawczymi to bedzie wywiad z kadra kierownicza i ew. ankietowanie pracownikow (+ moze ogarniecie dokumentow zrodlowych jakis). Zanim je rozpoczne musze miec przygotowane wszystkie pytania itp., jakich informacji szukac itd.

Dlatego prosilbym o pomoc bardziej ogarnietych ludzi w ulozeniu niezbednych pytan lub jakich informacji szukac (do obu hoteli maja byc takie same) by moc napisac jak najwiecej w tym rozdziale gdyz deadline obrony zblizaja sie szybkimi krokami (najlepiej wysylac prywatnie).

Pozdrawiam
huskyharris
Vogon
Vogon

Re: Wielkosci organizacji a zzl w hotelarstwie - szukam pomocy

Postprzez huskyharris » 16 gru 2011, o 16:01

Witam ponownie!
Bardzo mi zalezy na pomocy odnosnie tego co napisalem w tym temacie. Jestem w stanie nawet zaplacic za taka pomoc! Dziekuje!
huskyharris
Vogon
Vogon

Re: Wielkosci organizacji a zzl w hotelarstwie - szukam pomocy

Postprzez Slawomir Wawak » 16 gru 2011, o 17:53

Zamiast płacić, wysil się i zaprezentuj własny projekt.

Miesięczny ban za złamanie reguł forum.
Sławomir Wawak
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Zobacz bazę ponad 30 000 cytatów z książek o zarządzaniu!
Slawomir Wawak
Moderator
Moderator

Powrót do Tematy i plany prac - konsultacje