Witam
Mam straszny mętlik w głowie i przez to ogromną prośbę...
Mój roboczy temat brzmi: "Wizerunek firmy w oczach konsumentów"
Pierwszy rozdział chciałam zbudować z przedstawienia co to w ogóle jest wizerunek i tożsamość i jakie sa rodzaje wizerunku i że można wyodrębnić wizerunek branży, firmy i marki....mniej wiecej wygląda to tak
1.1 Wizerunek i jego rodzaje
1.2 Wizerunek branży
1.3 Wizerunek firmy
1.3.1 różnica między wizerunkeim a tożsamością
1.3.2 identyfikacja wizualna i dźwiękowa firmy-księga SIW
1.3.3 komunikacja firmy podstawą sukcesu
1.3.4 kultura organizacyjna a wizerunek
1.3.5 zasięg i charakter wizerunku
1.4 wizerunek marki
1.4.1 czym jest marka dla kupujących, definicja i tożsamość marki
1.4.2 rodzaje marek
1.4.3 identyfikatory marki
1.4.4 etapy budowania marki
na razie mam tyle planu i można powiedzieć, że mam napisane do punktu 1.3.5 chciałam zacząć pisać o wizerunku marki i gdy trochę o tym poczytałam, mam wrażenie, że wizerunek firmy nie różni się zbyt wiele od wizerunku marki.....myślę, że dużo osób myli te terminy i ze pisze o jednym i tym samym w tych dwóch podpunktach... również istnieje nazwa, logo, tożsamość...itp
Proszę osoby znające temat o nakierowanie mojego myślenia...nie chcę się powtarzać...Problem mam w tym, że mieszkam za granica i mam ITS nie mam innej możliwości kontaktu z promotorką jak maila a ona chyba zbyt często na niego nie zagląda...poza tym trochę wpadłam jak śliwka w kompot bo temat był początkowo wybrany raczej pod marketing i PR a miałam tylko do wyboru dwóch promotorów z wykształcenia psychologów na mojej specjalizacji (psychologia menedżerska)
Z góry dziękuję za okazaną pomoc.
Pozdrawiam