Wykorzystanie internetu w hotelarstwie praca licencjacka

W tym miejscu możesz przesłać pytania o temat lub plan swojej pracy dyplomowej lub magisterskiej. Możesz także przesłać gotowy plan z prośbą o komentarz i rady.

Wykorzystanie internetu w hotelarstwie praca licencjacka

Postprzez chupacabra » 28 lut 2011, o 21:34

Witam,

Mam problem z ułożeniem planu ,więc jeśli Pan Sławomir(lub ktoś inny) coś podpowie to będę wdzięczny.

Ułożyłem sobie mapę myśli dzięki programowi FreeMind (chyba z tego forum go wziąłem-fajny program,polecam) ,ale nie wiem jak to rozłożyć w planie pracy,.Na zdjęciach sobie to tak rozdzieliłem,proszę o komentarz.

Obrazek

Obrazek

Co jeszcze można ująć w tej pracy?

Czekam na odpowiedz,Pozdrawiam
chupacabra
Vogon
Vogon

Re: Wykorzystanie internetu w hotelarstwie praca licencjacka

Postprzez Slawomir Wawak » 1 mar 2011, o 14:21

Może zacząć od zarządzania informacjami i znaczenia informacji. Internet jest tylko jednym z nośników informacji. Temu możnaby poświęcić rozdział 1. W drugim - hotelarstwo, jego specyfika i znaczenie informacji. Potem trzeci - zastosowanie internetu w hotelarstwie, przykłady...
Sławomir Wawak
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Zobacz bazę ponad 30 000 cytatów z książek o zarządzaniu!
Slawomir Wawak
Moderator
Moderator

Re: Wykorzystanie internetu w hotelarstwie praca licencjacka

Postprzez chupacabra » 14 mar 2011, o 21:42

Info od promotora:
W tym miejscu wysyłamy przygotowane propozycje planów pracy (z podziałem na 3 rozdziały - teoretyczny, metodyczny, analityczny).

Proszę pamiętać, że praca ma mieć problem badawczy, czyli na jakie pytanie ma dać odpowiedź i w oparciu o jakie analizy (badania). Mogą to być analizy na bazie danych wtórnych (np. dostępnych danych statystycznych lub raportów) lub na bazie danych pierwotnych (np. własna ankieta lub wywiady).

Te analizy przedstawić w 3 rozdziale?proszę o odpowiedz,pozdrawiam
chupacabra
Vogon
Vogon

Powrót do Tematy i plany prac - konsultacje