Źródła finansowania przedsiębiorstwa. Bardzo proszę o pomoc.

W tym miejscu możesz przesłać pytania o temat lub plan swojej pracy dyplomowej lub magisterskiej. Możesz także przesłać gotowy plan z prośbą o komentarz i rady.

Źródła finansowania przedsiębiorstwa. Bardzo proszę o pomoc.

Postprzez bujakawk » 20 gru 2011, o 21:34

Witam,

moim tematem pracy jest "źródła finansowania przedsiębiorstw w Polsce na przykładzie przedsiębiorstwa X". Co do części teoretycznej nie mam większych problemów, natomiast gorzej z częścią drugą. Niestety trafiłam na promotora na którego nie mogę liczyć w żadnym wypadku, dlatego zgłaszam się do Was forumowicze. Wiem tylko tyle, że mam zbadać w firmie z jakiego rodzaju finansowania korzysta ta moja przykładowa firma. Natomiast nie wiem jak to odnieść do pracy. jakiego rodzaju analize wykonać, w ogole w jakim kierunku pójść, o czym pisać. Nie znalazłam jeszcze nikogo kto potrafiłby/chciałby pomóc, więc bardzo liczę na Waszą pomoc. Prosiłabym o jakiekolwiek wskazówki.

Pozdrawiam.
bujakawk
Vogon
Vogon

Re: Źródła finansowania przedsiębiorstwa. Bardzo proszę o pomoc.

Postprzez Krzysztof » 15 mar 2012, o 06:57

Ja bym podszedł do tego w taki sposób, że przedstawiłbym faktyczną inwestycje albo przyszłą i zrobiłbym porównanie źródeł finansowania np. w IT finansowanie systemu SAP leasingiem bądź kredytem bankowym. Wypisać porównanie, plusy i minusy. przecież to proste.
Portal informacyjny oraz blog Kredyty inwestycyjne
Dowiedz się więcej na temat złej sytuacji zus
Krzysztof
Vogon
Vogon

Powrót do Tematy i plany prac - konsultacje